jom klik2 nih..

Followers

Thursday, 31 March 2011

You Are My Lucky Follower

contest yang simple dan adiah yg ciut miut...
nak..nak adiah tu, sbb nak boh dlm keta, sambil drive leh samdar, ciut je...

nak join klik kat gmbr ye...

nak tag

Lucky Followers

contest simple..sukerrr...

nak join klik gmbr ye..

tutup nyer bila folower nye cukup 300


1st Giveaway..... storiesfor3boys

aku suka blog nih,
 sbb dia juga memahami yg aku kekadang
 so..so..boring nak carik baju utk ilham..
balik2 baju corak yang sama,
kalau tak kotak2, belang2, tak pon polo..
bosannnn...
nak variety skit...
so, im vote 4 u la blog..muah..muah...

nak join klik pada gmbr ek..

syaratnya

 1)Follow us on sToriesfor3boys.blogspot.com (this blog)

yup..already.. 3)copy our giveaway banner then paste it at your sidebar

 2)Follow us on Facebook;(Click @ Sidebar Follow us on FB)

yup also, just await for ur approval..


done..

 4)Do a simple entry about us at your blog

here is my entry..


 5)leave a comment at our GA entry so we can track you back!

AiReL ZaFRi 3rd BeSDaY GA

hepi besday airel zafri, untie nak join contest mama airel nih, nanti pisshhh, pishhh kat mama soh bg untie menang ek...hehehe


dan inilah airel yg encem tu...


nak join klik kat gmbr ek..

untuk besday boy,
untie nak wish,
hepy besday airel, untie doakan airel menjadi anak yang bijak,
hidup dimurahi rezeki, dan penuh dgn rahmat Allah SWT..
aminnnn..


tutup 12.4.2011


:: LITTLE FINGERS APRIL 2011 LUCKY DRAW ::

kamoo di tag okies...

axelida
suliana
isdafarah


meh join contest nih...




syarat2nye

memories



masa konvo daku..ini bukan sekadar konvo biasa, tapi aku sangat gembira hari ini kerana

1. aku dianugerahkan 'best student UTM', dapat anugerah pingat emas kerana dekan every sem in civil engineering course.. 3.94..

2. byk wartawan amik gambar, sbb esoknya kuar paper secara besar-besaran, sampai baby tihah pon kuar paper skali

3. dan yang paling bermakna, ibu, hubby dan baby tihah bersama2 masa aku dinobatkan itu...nangessssss....







xnd give away dari magrib (GA datang lagi)

  1. Macam biasalah.. Follow la blog gua.. kena la jadi follower baru cool...
da wat..
  1. buat entry simple.. dan banner diatas kena ada...
da wat gak..
  1. Link kan banner tersebut dengan entry ini...
da wat gak2..
  1. (optional) jawab soalan ini.. "kenapa nak hadiah?" -tak jawab pown tak pa.. sebab, peserta bertuah akan dipilih secara random..
sebab memang saya nak adiah, tolongggglah, sepanjang saya wat blog contest nih, saya xpenah menang pe2 pon lagikkkk...huhuhu nangessss....


  1. post entry anda dan link entry anda itu, sila beri kepada gua melalui, letakkannya di ruangan komen..
okies...
  1. PENTING! TAG SEORANG SAHAJA > MAKE SURE DIA TAHU YA....
nak Tag nurul anwar

  1. Tarikh tutop? 8 april 2011 (JUMAAT) 12.00.a.m
belum terlewaat....

Wednesday, 23 March 2011

Precious Humairah In The House

precious humairah, jom join, nanti kot2 ada rezeki, leh dapat baucer beli baju2 yang ciut miut dkt humairah in the house nih..


nak join klik gambar ye...

dan gambar mummy and baby



ok tak...???suka tengok ilham xde gigi lagi time nih..
ceria sungguh senyuman dia..

nama- Mohamad Ilham Zafran
DOB - 6.10.2007
age- 3 tahun 4 bulan...

tag friend

Tuesday, 22 March 2011

My First Giveway

contest yang sangat simple..adih pon ciut miut..


nak join klik kat gambar tu...
tutup 29.3.2011

Monday, 21 March 2011

"Awesome Birthday - Sweet Moment Contest..!!"

contest ini ditubuhkan (leh ke perkataan tu) oleh nurul anwar..member seuniversitip aku dulu..


contest besday..
nak cita pe ek pasal besday awesome...
xde besday awesome, tapi nak masuk gak, xkira...
rasanya cita nih awesome kot...

dulu besday party kat skolah teknik dulu..
kengkwn yang wat suprise...
tgh2 study, tetiba kena ketuk kepala,
terkejut, marah member,
sambil menggosok2 kepala, rupanya atas kepala dah ada telur,
sekali pandang belakang, abishhshhh
kena simbah ngan tepung,
cishhhsh, chilakak tols..hehehe
abish, ngan buku2 bau itew telurr da...
pastu, de la kek dr kengkwn menjelma...
bengkekkk jek time tu,
sbb nak kena mandi tgh2 mlm bau telur lak tido nanti..
pastu, soknyer, kami suma gelak sesama sndri..merapu tul..

awesome tak..???
ok la kan..hehehe

nak tag

GIVEAWAY NisaChoc & ZulFoto

contest nih gi tag oleh ishq...
tenkiu..tenkiu..

jom join...



nak tag


Thursday, 17 March 2011

GiveAway Aliesha Kirana Makngah Auni!

panjang gitu nama givewaynyerr.. tapi aliesha nih tomel..tomel..
 
 
 
 
 
 
syarat 2 :
  • Warganegara Malaysia yang menetap di Malaysia
  • Followers blog Citra Hati Aliesha Kirana
  • ada blog
jawapannya..SUMANYA YESSSSS


Cara sertai :
  • Buat satu entry ringkas bertajuk Giveaway Aliesha Kirana Makngah Auni!
  • tinggalkan link kt entry ni
  • letak banner GiveAway kt sidebar dan link ke entry ni
  • ajak la sesapa yang nak join, tak paksa untuk tag. hehe

sumanya done..

nak TAG suma FOLLOWER..So, suma kena wat...hehehe
senang kan? jom2 join. hehehehe..

" Baby Nurkheir 1st Giveaway: Si Manja Chumil Bertudung/ Berbaju Melayu"



comel..comel...suka kalau contest yg leh tempek gambar2 anak2 ku..hehehe

MOHAMAD ILHAM ZAFRAN
06 Oktober 2007
Semoga sayang mak akan menjadi Insan Yang Berjaya dan sentiasa dalam rahmat Allah didunia dan Akhirat..


kita nak tag

axelida
ishq

.:: 1st CONTEST KASIH IBU ARIF ::.

contest menang buku..memandangkan aku memang suka membaca..so, aku berharap ada lah tuah aku pd kali nih..bolehlah menambah koleksi buku2 aku...


nak join klik banner ek..

saya suka membaca kerana ianya dapat menambahkan ilmu pengetahuan saya,
dapat menjadikan iktibar yang baik pada diri,
dan menjadikan diri lebih baik dari sebelumnya
seperti doa saya setiap hari
" Ya Allah, Tambahkanlah ilmu aku"
Surah Taha- ayat 114



tag
buat tau :

axelida
nurul
ishq

LUCKY DRAW by MAK DARA

lucky draw mak dara..

sonang giler..aku xpayah tgk video tu pon tau, sapa yang nyanyi...(sbb dah berkali2 dah tgk klip tu sblm nih)..hehehe




1. Mesti mempunyai blog - ADA-
2.Follow Blog Bicara Mak Dara dan letakkan ID follower - dah follow lama dah-3) Buat Entry mengenai LUCKY DRAW ini beserta banner di atas
4)
BERIKAN NAMA 2 WANITA yang menyanyikan lagu APA KAU RASA

- Rina - - Yanie- 3 orang

5) Tag
axelida
ishq
nurul

da
6))
Tinggalkan URL ENTRY  - doneni.
done

'asleenda 1st Give Away'

menjoin..daku dah semakin jeles ngan kwn daku yang slalu menang..hehehe..kot2 kali nih leh menang..


nak tag

nurul
Zue AnnaLeeya

Thursday, 3 March 2011

sape nak hadiah? GA 'cool wif sunglass!'

sapa nak adiah..??saya..!!!saya..!!!


cool tul gmbr model nih..comel...

dan gambar yg dipertaruhkan ialah..


walaupon gmbr nih agak poyo mukaku..
ok la kan..hehehe

nak tag
axelida @
elle @



JANGAN Pandang Camera

mcm2 contest ada kan...hehehe..unik2 jek..


dan gambar yg dipertaruhkan ialah...



gmbr unik tihah ngan ilham kat muzium..
aku suka gmbr nih..
leh lak air pancut tu tul2 mcm #+*&%..hehehe

tag utk



Tutup 29/4/2011

Lucky Draw Ratu Tupperware

tupperware oh tupperware..saya suka tupperware...


Jadi Follower Ratu Tupperware
Letakkan Banner di sidebar blog anda
Post entry mengenai contest ini
{tajuk n3 mestilah "Lucky Draw Ratu Tupperware"}
dan yang terakhir sekali sila tinggalkan jejak@komen di entry ini
beserta link entry contest yang telah anda buat

nak tau hadiahnya ape??
mesti la barangan tupperware...
Tarik tutup penyertaaan adalah pada
7.03.11 (Isnin)
jam 4.30pm

join klik sini ek...



CONTEST SENYUM MENAWAN

nih budak comel nih model bg contest senyum nih
 
 
Caranya mudah sahaja:-

1. follow blog ini.

2. copy entry untuk contest ini ke blog anda.

3. jangan luper copy kod contest banner ke blog u juga ok

4. siarkan sekali link blog ini  -LINK- supaya blogger lain boleh join.

5. letakkan gambar senyuman paling menawan anda dibahagian atas atau mana2 bahagian yang anda suka. lagi kreatif, lagi besar peluang anda untuk rebut hadiah yang disediakan.

6. setiap penyertaan, hanya satu gambar yang dibenarkan.

7 boleh hantar gambar sesiapa pun, ayah, ibu, adik, kakak, abang, nenek, makcik, pakcik, gambar anda sendiri pun boleh.

8. contest bermula 27 feb 2011 ~ 30 mac 2011

dan gambar yang dipertaruhkan ialah...:

OK kerr..???
 

aku ada byk gambar senyum.
tapi bila dipikir2 dan edit2..
rasanya definasi senyum ialah,
senyum yg tanpa gigi kan..????
kalau nmpk gigi, ketawa @ renyih...
mcm compius plak..hehehe

hope diterima..
nak sgt adiah tu..
sbb mmg pemakai setia miyami..hehehe

'Look a Like Contest' by Ummiaqeef & Mom's Diary

join..join..moh meramaikan..hope ada rezeki.. look a like contest...





jenuh gak dok godeh2 gambar..akhirnya ini rasanya yang terbaik..


ok x..???sama kan..
tihah ngan abah...
mata, idung, mulut, suma sama..

Nama abah : Mohamad Taufiq Hamdan
Nama Baby : Nur Fatihah Amni
Umur Baby : 2 Tahun

moh la join..klik sini ek...

Wednesday, 2 March 2011

GA PERTAMA PONDOKKECILKU

kaftan..kaftan..cantiknya kaftan2 yg dijual..kalau la aku dpt satu...akan ku menangis terharu...huhuhu


mai la kengkawan..klik2 sini

syarat2 rasanya dah cukup..

harap adalah rezekiku disini..

jom join cabutan bertuah Raflessia Collection nak??

join ..join..mana nak tau dapat something dari rafelssia nih..aminnn



tutup 6/3/2011

1st GiveAway by AnnaLeeya's Family

1st giveway dari annaleya family..

moh join beramai2...klik sini ek..

ceria nye gambar ini..suka aku tgk..:)

tarikh tutup 12/3/2011

Tuesday, 1 March 2011

"2ND GIVEAWAY - BARNEY & WEIYDA FAMILY (MAC)"

join gateway barney plak..just a simple contest..dan pastinya adiah yg cute ngan unsur2 barney, pastinya anak dara ku tihah tu happy..


lebih lanjut sila klik di pic ye..

nak nyani lagu barney sikit walaupon x disuruh...

i love u, u love me,
we are happy family..
bla..bla..bla..