jom klik2 nih..

Followers

Thursday, 31 March 2011

You Are My Lucky Follower

contest yang simple dan adiah yg ciut miut...
nak..nak adiah tu, sbb nak boh dlm keta, sambil drive leh samdar, ciut je...

nak join klik kat gmbr ye...

nak tag

Lucky Followers

contest simple..sukerrr...

nak join klik gmbr ye..

tutup nyer bila folower nye cukup 300


1st Giveaway..... storiesfor3boys

aku suka blog nih,
 sbb dia juga memahami yg aku kekadang
 so..so..boring nak carik baju utk ilham..
balik2 baju corak yang sama,
kalau tak kotak2, belang2, tak pon polo..
bosannnn...
nak variety skit...
so, im vote 4 u la blog..muah..muah...

nak join klik pada gmbr ek..

syaratnya

 1)Follow us on sToriesfor3boys.blogspot.com (this blog)

yup..already.. 3)copy our giveaway banner then paste it at your sidebar

 2)Follow us on Facebook;(Click @ Sidebar Follow us on FB)

yup also, just await for ur approval..


done..

 4)Do a simple entry about us at your blog

here is my entry..


 5)leave a comment at our GA entry so we can track you back!

AiReL ZaFRi 3rd BeSDaY GA

hepi besday airel zafri, untie nak join contest mama airel nih, nanti pisshhh, pishhh kat mama soh bg untie menang ek...hehehe


dan inilah airel yg encem tu...


nak join klik kat gmbr ek..

untuk besday boy,
untie nak wish,
hepy besday airel, untie doakan airel menjadi anak yang bijak,
hidup dimurahi rezeki, dan penuh dgn rahmat Allah SWT..
aminnnn..


tutup 12.4.2011


:: LITTLE FINGERS APRIL 2011 LUCKY DRAW ::

kamoo di tag okies...

axelida
suliana
isdafarah


meh join contest nih...




syarat2nye

memories



masa konvo daku..ini bukan sekadar konvo biasa, tapi aku sangat gembira hari ini kerana

1. aku dianugerahkan 'best student UTM', dapat anugerah pingat emas kerana dekan every sem in civil engineering course.. 3.94..

2. byk wartawan amik gambar, sbb esoknya kuar paper secara besar-besaran, sampai baby tihah pon kuar paper skali

3. dan yang paling bermakna, ibu, hubby dan baby tihah bersama2 masa aku dinobatkan itu...nangessssss....